Κράτηση Τώρα
Αναζήτηση

Τα Διαμερίσματά μας

Καλώς ήρθατε στην Αλόννησο!

Εκ μέρους της διεύθυνσης της πανσιόν ΝΙΝΑ σας καλωσορίζουμε στην Αλόννησο και σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη και ξεκούραστη παραμονή μαζί μας. Ελπίζουμε, ότι σ΄αυτές τις σελίδες θα βρείτε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας, για την Αλόννησο, την παλαιά πόλη, τις παραλίες, τις τοποθεσίες που μπορείτε να επισκεφτείτε και επίσης μερικές γενικές πτυχές της ζωής εδώ στο νησί.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς. Αν απλά θέλετε κάποιες πληροφορίες για το νησί μας, τις συνήθειές μας ή οτιδήποτε άλλο, είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε.

Σας ευχόμαστε, να έχετε ευχάριστες διακοπές!

Διαμονή

Μια ποικιλία από άνετα και υψηλής αισθητικής πολυτελή δωμάτια καλωσορίζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Τα δωμάτια και τα στούντιο στην πανσιόν ΝΙΝΑ είναι όμορφα διακοσμημένα και πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες παροχές που θα χρειαστείτε. Τοποθετημένη στην κορυφή ενός λόφου και με θέα στο λιμάνι του Πατητηρίου – η θέα από το μπαλκόνι σας θα σας κόψει την ανάσα!

Παροχές

Στόχος μας είναι να κάνουμε τις διακοπές σας στην Αλόννησο μία από τις καλύτερες εμπειρίες που θα έχετε ποτέ και δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε για να το κάνουμε αυτό δυνατό. Το σύνθημά μας…. Φτάνετε ως ξένος…. Φεύγετε ως μέλος της οικογένειάς μας!

Τοποθεσία

Απέναντι στο ειδυλλιακό λιμάνι του Πατητηρίου και με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, σας καλωσορίζουμε στην πανσιόν ΝΙΝΑ.

Λίγα μόλις βήματα μακριά από το κέντρο του λιμανιού και από όλα τα εστιατόρια, τις ταβέρνες, το μουσείο, τα καταστήματα και τα μπαρ – η πανσιόν ΝΙΝΑ αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό για τις διακοπές σας.