Κράτηση Τώρα
Αναζήτηση

Τοποθεσία

Απέναντι στο ειδυλλιακό λιμάνι του Πατητηρίου και με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, σας καλωσορίζουμε στο CASA ΝΙΝΑ.

Λίγα μόλις βήματα μακριά από το κέντρο του λιμανιού και από όλα τα εστιατόρια, τις ταβέρνες, το μουσείο, τα καταστήματα και τα μπαρ - το CASA ΝΙΝΑ αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό για τις διακοπές σας.

Ιστορία της Αλοννήσου

Η Αλόννησος, τρίτο νησί σε μέγεθος των βόρειων Σποράδων, πήρε το σημερινό όνομα του μετά από την απελευθέρωση της Ελλάδας από την τουρκική τυραννία και την καθιέρωση του νέου ελληνικού έθνους.

Σχετικά με την Αλόννησο

Η Αλόννησος (Λιαδρόμια) είναι ένα καταπράσινο γραφικό νησί των βόρειων Σποράδων και καλύπτει μια περιοχή 64 km².

Παραλίες

Οι παραλίες στην Αλόννησο είναι από τις πιο κρυστάλλινες και καθαρότερες παραλίες του κόσμου, καθιστώντας την περιοχή αυτή ένα πολύ ασφαλές και ικανοποιητικό νησί για κολύμπι.

Τα χωριά

Διαβάστε πληροφορίες σχετικά με τα χωριά της Αλοννήσου.

Δραστηριότητες

Επιβιβαστείτε στο "GORGONA" με τον περίφημο καπετάνιο Πάκη και απολαύστε μια ωραία κρουαζιέρα. Διασχίστε κατά μήκος όλες της παραλίες της Αλοννήσου και μεταβείτε στο νησί της Κυράς Παναγίας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ανακαλύψτε χρήσιμες πληροφορίες για την Αλόννησο.

Μεταφορά

Όλο το χρόνο, η μεταφορά προς την Αλόννησο είναι σε καθημερινή βάση με τα δρομολόγια να αυξάνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο της Αλοννήσου

Η ανάγκη για τη συντήρηση της φώκιας Μονάχους ήταν το κίνητρο για την ίδρυση του θαλάσσιου πάρκου.