Κράτηση Τώρα
Αναζήτηση

Μεταφορά

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ ΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ (πληροφορίες στο ταξιδιωτικό γραφείο Αlbedo: τηλέφωνο 24240-65804).

Όλο το χρόνο, η μεταφορά προς την Αλόννησο είναι σε καθημερινή βάση με τα δρομολόγια να αυξάνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η Κύμη και το Μαντούδι εξυπηρετούν τους επισκέπτες που προέρχονται από την περιοχή της Αθήνας με τα καθημερινά δρομολόγια των καταμαράν και των οχηματαγωγών.

Οι επισκέπτες από την κεντρική Ελλάδα θα εξυπηρετηθούν με το δελφίνι, το καταμαράν και το πλοίο καθημερινά και ανά τακτά διαστήματα από τον Βόλο. Το δελφίνι διαρκεί 2 ώρες και 40 λεπτά για να φθάσει με στάσεις στη Σκιάθο και τη Σκόπελο. Το πλοίο διαρκεί 6 ώρες και κάνει τις ίδιες στάσεις. Το καταμαράν 4 ώρες.

Λεωφορεία

Υπάρχει μόνο ένα λεωφορείο που συνδέει το λιμάνι με το παλαιό χωριό. Ανήκει στο δήμο και θα βρείτε την πρώτη στάση λεωφορείων στο λιμάνι και την επόμενη μπροστά από την είσοδο του δημοτικού σχολείου. Υπάρχει πίνακας δρομολογίων για τους χρόνους αναχώρησης ή άφιξης στη στάση.

 

Taxi

Υπάρχουν 4 ταξί. Ο σταθμός ταξί είναι στο λιμάνι δίπλα στη στάση του λεωφορείου. Παρακαλώ ρωτήστε μας για να καλέσουμε ένα ταξί για σας.

Αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτες

Μπορείτε επίσης να μισθώσετε ένα αυτοκίνητο ή μια μοτοσικλέτα για το γύρο του νησιού. Τα ενοίκια είναι σε 24ωρη βάση. Παρακαλώ, σιγουρευτείτε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχετε κάνει την κράτηση σας για ένα αυτοκίνητο ή μια μοτοσικλέτα μερικές ημέρες πριν από την επιθυμητή ημέρα. Μπορείτε να ρωτήσετε την υποδοχή για πληροφορίες και κρατήσεις.

Μπορείτε να ζητήσετε την υποδοχή για πληροφορίες και κρατήσεις ή να στείλετε email στο info@alonissosholidays.com (Albedo Travel) για να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Ανακαλύψτε επίσης...